_MG_4951.jpg

Ta kontakt dersom du ønsker å pusse opp eller bygge på, eller har andre spørsmål om rehabilitering. VIBO renoverer både boliger, fritidsboliger og andre bygninger. Vi har per i dag 3 snekkere som disponerer fullt utstyrte servicebiler.

Kontaktperson for vår serviceavdeling er: Malvin Jonli, tlf. 976 83 119 / malvin.jonli@vibo.no

 

Her er bilder fra en bolig i Surnadal, der vi har uført rehabiliteringsjobb med energibeparende tiltak. På dette huset har vi etterisolert yttervegger og loft, skiftet bordkledning, montert nye, energibesparende vinduer og dører, isolert og drenert rundt murer og installert balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

I tillegg til mindre energiforbruk opplever kunden en vesentlig forbedret komfort i boligen, i form av varmere hus og jevnere varmefordeling. VIBO har sentral godkjenning, og er derfor godkjent som utførende etter Enova sine tilskuddskrav. Ta kontakt med oss dersom du ønsker økt komfort i din bolig!

_MG_4917.jpg

I Rindal har vi totalrenovert en utleiebolig med 4 leiligheter for Salcom Eiendom AS. Boligen består av 4 leiligheter, og på bare 4 måneder er det gjort en total forvandling av utleieboligen.

_MG_5686.jpg

_MG_5651.jpg

_MG_5661.jpg

Under ser du bilder fra rehabilitering av bad i Surnadal. Vibo er totalentreprenør, og koordinerer og har ansvar for hele rehabiliteringsjobben.

_MG_1492.jpg

_MG_2475.jpg

_MG_2449.jpg