Om VIBO

VIBO Entreprenør AS utfører alle typer byggeoppdrag i geografien Kristiansund til Trondheim med base fra hovedkontoret Rindal og avdelingskontor i Surnadal og i Orkdal. En spennende geografi der regionsentra Kristiansund og Orkanger ventes å være vekstområder i mange år framover.

DSC_0934_600x402[1].jpgFasade vest 2_700x465.jpg

VIBO Entreprenør ble etablert i 2001, og videreførte all virksomhet til Landsem og Løfald Entreprenør AS i Rindal, med erfaring i entreprenøroppdrag siden 1971, og M.Botten AS i Surnadal, med tradisjon fra betong og boligbygging fra 1952. I 2011  fusjonerte Vibo Entreprenør AS og entreprenørvirksomheten i Kvatro AS, med Vibo Entreprenør AS som overtakende selskap. VIBO eies i dag av Coop Orkla Møre AS og Salvesen & Thams AS.

VIBO Entreprenør er med våre 75 ansatte en av de største entreprenørvirksomhetene på Indre Nordmøre og er én av de største bedriftene med forretningsadresse Rindal. Vi ønsker å ha all virksomhet i dagpendleravstand fra kontorene i Rindal, Surnadal og Orkdal.
VIBO Entreprenør har utviklet et godt samarbeid med mange lokale aktører, og vi har gjennomført flere totalprosjekt sammen med lokale underentreprenører og leverandører.
VIBO Entreprenør viser samfunnsansvar lokalt med å støtte lag og foreninger. I tillegg er VIBO Entreprenør aktiv i lokal næringsforening mv. Vi samarbeider også med nærliggende videregående skoler som lærebedrift.

 

VIBO Entreprenør AS virksomhetsområder deles inn i:

Serviceoppdrag ledes fra hovedkontoret. Utfører mindre service oppdrag, inkludert mindre rehabiliteringer, ombygg og tilbygg. Enheten disponerer fullt utstyrte servicebiler.
Boligbygging ledes fra kontorene i Surnadal og Orkdal – medlem av Nordbohus. Utfører alle byggmesteroppdrag innen nybygg, ombygging, rehabilitering, flis og murarbeider, herunder også utførelse av tegneoppdrag.
Entreprenør ledes fra hovedkontoret som ligger i Rindal. Utfører oppdrag innen offentlige bygg, næringsbygg, landbruksbygg og alle typer håndverkertjenester.
Betongindustri holder til ved vår betongstasjon i Surnadal, og tjenestene vi tilbyr inkluderer produksjon og leveranse av ferdigbetong, produksjon og leveranse av grunnmursblokk.

Prosjektutvikling, inkludert tomteerverv, eiendomsutvikling, prosjektutvikling og utførelse av konsulenttjenester, er organisert igjennom datterselskapet VIBO Prosjektutvikling AS.