Hjertelig velkommen til visningslørdag 11. juni!

Vi har gleden av å invitere til visning av en ferdigstilt og nylig innflyttet enebolig på Joplassen på Orkanger, og til tomtevisning i Moabrekka-området på Skei i Surnadal.

Hynne2.jpg

Enebolig på Joplassen, Orkanger

Vi har bygd en enebolig av typen Orion for en av våre kunder, og de åpner nå hjemmet sitt slik at du kan få oppleve den flotte boligen deres.

Visningsboligen er en kundetilpasset variant av kataloghuset Orion. Boligen er nylig ferdigstilt, innflyttet og møblert.

Nordbohus beskriver boligen slik: "Orion byr på mye armslag, blant annet med en åpen og luftig hall og et stort kjøkken der det også er god plass til å gjøre lekser mens middagen forberedes. To store bad og ekstra stue i 2. etasje gjør huset fleksibelt og brukervennlig for hele familien."

Hynne3.jpg

Velkommen til visning lørdag 11. juni kl. 13:00 - 15:00 i Øvre Joplassveien 38 i Orkanger.

Dine visningsverter er huseierne Therese og Øystein Hynne. Byggeleder og boligkonsulent fra VIBO vil også være til stede for å svare på eventuelle spørsmål.

Se veibeskrivelse.

 

Tomtevisning på Svartvassområdet i Surnadal

Byggeklare tomter på Svartvassområdet B8 i Surnadal. Svært sentral beliggenhet, barnevennlig område med gode sol- og utsiktsforhold og kort avstand til kommunesenter og kjøpesenter.

b8 1.jpg

Velkommen til tomtevisning lørdag 11. juni kl 13-14 på Moabrekka i Surnadal.

Vi vil ta godt imot deg for å svare på spørsmål og for å informere om videre planer for området.

Se veibeskrivelse.

Bildet under viser forslag til tomteinndeling på B8.

Sit B8 Tomteareal.PNG