170509 Service_Kjøkken_Oppussing-3.jpg

 

Ta kontakt med oss dersom du ønsker å pusse opp, bygge på, eller har andre rehabiliteringsprosjekter.

Kontaktperson for vår serviceavdeling er Malvin Jonli, tlf. 976 83 119 / malvin.jonli@vibo.no

 _MG_4917.jpg

Her er bilder fra en bolig i Surnadal, der vi har uført rehabiliteringsjobb med energibesparende tiltak. På dette huset har vi etterisolert yttervegger og loft, skiftet bordkledning, montert nye, energibesparende vinduer og dører, isolert og drenert rundt murer og installert balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

I tillegg til mindre energiforbruk opplever kunden en vesentlig forbedret komfort i boligen, i form av varmere hus og jevnere varmefordeling. VIBO har sentral godkjenning, og er derfor godkjent som utførende etter Enova sine tilskuddskrav. Ta kontakt med oss dersom du ønsker økt komfort i din bolig!

Under ser du bilder fra rehabilitering av kjøkken i Surnadal. Her har Vibo vært totalentreprenør, og har koordinert og hatt ansvaret for hele rehabiliteringsjobben. Både kunden og vi er godt fornøyd med resultatet! 

170509 Service_Kjøkken_Oppussing-4.jpg

I Rindal har vi bygd et nytt kombinert bad og vaskerom for kunde. Der det før var grovkjeller har det nå blitt et flott bad. Byggherre har stått for meisling og fjerning av tidligere betonggulv, og vi har støpt nytt gulv med varmekabler og stått for tømrerarbeidet. Under ser vi bilder fra prosjektet.

170913 Service_bad_Ina Kari Kvernberg.jpg