VIBO bygger alle typer boliger, og tilbyr ferdigutviklede konsepter og modeller for bygging av leilighetsbygg, eneboliger, tomannsboliger, fritidsboliger og garasjer til våre kunder gjennom Nordbohus.

Vi er stolt Nordbhusforhandler, og har vært det siden Nordbohus sin oppstart i 1985. Vi og tilbyr med dette Nordbohus sitt Sintef-godkjente byggesystem fra våre boligkontor på Orkanger og i Surnadal. Vi har flotte hus i våre kataloger, men bygger gjerne et spesialdesignet hus med utgangspunkt i dine ønsker.

Vi har en visjon som sier at «Vi skal ha de mest fornøyde kundene». VIBO har over 30 års erfaring som Nordbohusforhandler. Dette legger til rette for den beste kvaliteten og en trygghet for våre kunder. Vi tror det er en av grunnene til at vi har noen av de mest fornøyde eneboligkundene når det gjelder kundetilfredshet. Nordbohus har nemlig hatt de mest fornøyde eneboligkunder i flere år på rad.

Nordbohus er forøvrig den eneste huskjeden i vår bransje som har byggesystem med teknisk godkjenning fra Sintef Byggforsk på hele sitt unike byggesystem. Dermed er vi vurdert og godkjent av en uavhengig tredjepart, og få en slik godkjenning betinges en kontinuerlig utvikling og forbedring.

Vibo er en seriøs samarbeidspart med lang erfaring. Ta kontakt med oss for en hyggelig boligprat!