Betong

IMG_1130.JPG

Ferdigbetong

Enten det er til betongarbeid som en mindre støttemur i hagen, gulv i garasjen, næringsbygg eller store offentlige bygg, er ferdigbetong et naturlig og miljøvennlig valg.

VIBO’s betongstasjon fremstiller betong etter en rekke resepter som er tilpasset krav og bruksområde. Betongproduksjonen foregår på Syltbakken i Surnadal. Produksjonen er datastyrt, og utstyret blir stadig modernisert for å imøtekomme strenge krav til produkt og kvalitetskontroll. VIBO er sertifisert av Kontrollrådet for betongprodukter for produksjon av alle typer fabrikkblandet betong iht. NS-EN 206-1.

Betongpumpe

IMG_1141.JPGIMG_1145.JPG

VIBO’s betongpumpe er et tilbud til betongarbeid overfor næringsdrivende og selvbyggere. Betongpumpen er utstyrt med trommel og kan frakte med seg 4m³. Med betongpumpe kan betongen leveres der det ellers er vanskelig å komme til. Rekkevidden er 25 meter, og kan økes til ca 50 meter med ekstra slanger.

Betongbiler

IMG_1140.JPG

VIBO har to betongbiler. Disse er utstyrt med betongtromler som rommer 8m³. Den ene har ekstra renner som gjør at den har en rekkevidde på 5 meter. 

Teleskoprenne

IMG_1135.JPGIMG_1137.JPG

En av VIBO’s betongbiler er utstyrt med hydrauliske teleskoprenne. Denne har en rekkevidde på opptil 9 meter. Rennen kan svinges i 180º og maksimal leveringshøyde over bakkenivå er 1 meter pga fall på rennen. 

Teleskoprenne egner seg der det er grei adkomst til støpestedet. Ved støping av gulv, plate på mark, og lignende kan denne betongbilen være kostnadsbesparende ift bruk av betongpumpe.  

Priser og andre betongteknologiske spørsmål

Ta gjerne kontakt på telefon eller e-post for priser på våre produkter og tjenestene vi tilbyr. Vi er også behjelpelig med andre betongteknologiske spørsmål du måtte ha.

Kontakt

Betongstasjonen/Bestilling - Arne Harald Moe - 415 16 445 - e-post: betong@vibo.no 

Betongpumpe/betongbiler - Ola Svinsås - 415 25 634

Produksjonsleder - Lars Nyvik - 481 29 026 - e-post: lars.nyvik@vibo.no